DTMF not working after firmware upgrade on Polycom 321

Discussion in '3CX Phone System - General' started by rmayer, Mar 21, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rmayer

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    I recently upgraded the firmware on our Polycom 321 phones to version 3.3.1 (from 3.2.1) and DTMF is no longer function. Any ideas as to what would cause this and how to fix it?

    Thanks

    3cx ver 9
    Patton 4960 T1
    mix of Cisco spa504g, Polycom 321 and 3cxphone
     
  2. rmayer

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Seems DTMF works if I use the old provisioning templete for the 3.2.1 firmware, guessing there is probably some missing config info in the 3.3.1 template.
     
  3. rmayer

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    The old firmware doesn't show the correct time on the phones, is there anyway to combine the old and new firmware to show the correct time and allow for DTMF tones to work?
     
  4. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,855
    Likes Received:
    299
    You may have to manually set up the NTP server and time zone/time change, or it could be an issue of the set not being able to reach an NTP server. As for the DTMF, the "generate" method (sometimes called, in-band, AVT or INFO, along with other names) may have been reset to a default incompatible with your gateway or VoIP provider. You may have to change this to something that works for your particular installation.
     
Thread Status:
Not open for further replies.