Emails from 3CX no longer working

Discussion in '3CX Phone System - General' started by nhenjes, Dec 6, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nhenjes

    Joined:
    Nov 30, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Emails are suddenly not working from our 3CX server. They had worked in version 14 and now version 15, but recently I noticed they stopped coming, and I can't send email invites to new users.

    The error I'm getting is:

    [​IMG]

    Like I said, none of those settings have changed, and it did work in the past.
     
  2. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    3,311
    Likes Received:
    249
    You do not mention the mail server and hosted or on site.
    If a hosted solution of any sort - it is possible they changed their requirements for relaying mail.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. nhenjes

    Joined:
    Nov 30, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yep, sorry. On premise Exchange 2007 that I'm in charge of. I haven't changed anything.
     
  4. pact

    pact New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    202
    Likes Received:
    36
    Are you certain your Exchange Certificate is still valid?

    The error does mention an invalid certificate (as you are attempting to use SSL).

    Does it fail on non-ssl relay?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.