Error - 404 NOT FOUND - HELP PLEASE

Discussion in '3CX Phone System - General' started by rkcollaborative, Oct 16, 2007.

  1. rkcollaborative

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have installed the 3CX software and the Grandstream Gateway & phones. When attempting to make a call I receiv ethe following error: "404 NOT FOUND Wrong Number or Remote Party Not Online"

    I can receive phone calls. Any help would be greatly appreciated. Thank you.
     
  2. bhavank

    bhavank New Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    can you please tell me whether you have configured outbound rules for outgoing calls or not, it not please configure and then you will be able to make outgoing call. if still the problem persist please post the full log of from server status for us to look into it.
     
  3. rkcollaborative

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Error 404 Not Found

    I have set-up the outbound rules for the 3CX software..and have "rr" in the tranform mask, since my gateway is set-up as "{99}" in the Dial-Plan profile. I am not sure if this is correct due to not having anything in either manual to help me with what should be listed. I am no longer receiving the error message of "404"; I am now just getting dead air after dialing 99-xxx-xxxx. My log shows the following: 11:44:42:703 - StratInOut::eek:nHangUp - [[CM104007] Call(52): Call from Ext. 100 to 4075922219 has been terminated by Ext. 100; cause: CANCEL; from 192.168.1.8
     
  4. Mirzab

    Mirzab Member

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Information is King, and we need all you can provide if we are to be of any assistance. What are you using for extension 100? Ip phone, ATA, softphone? Is Ext 100 at 192.168.1.8? Maybe you can post a longer segment of the Log? Would you dial 4075922219 from a regular line or is another prefix required?

    From the log you posted it seems call may be going through to gateway but not further. Just a wild guess right now.
     

Share This Page