Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Error while deploying.

Discussion in 'CRM / Helpdesk / App Integration' started by 5loth, Aug 6, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 5loth

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi,

    We are getting the following error message when trying to deploy to our test server for debugging:

    And error occurred while deploying this project.
    config server is not connected.

    The upload bar gets about half way across to:
    Uploading file "Root_new_new.vxml"

    I have restarted server and services.
    Removed firewalls as its in a test environment.

    Any help would be appreciated.

    Kind Regards,
     
  2. elantech

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Iam also meet this error, but after restarting all work OK.
     
  3. 5loth

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I tried restarting the server.
    Will have another go, suppose it can't make it any worse.
     
  4. 5loth

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Rebooted PC, Server and everything else I can think of...
    Still same problem :(
     
  5. 5loth

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I installed the program on the server as well.

    Get another error now:

    An error occurred while deploying the project.
    "IVR"
     
  6. VAD_Support

    VAD_Support Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    690
    Likes Received:
    0
    Hi,

    What version of 3CX are you using?

    The VAD only works with V7.1 right now. V8 support will be added soon.
     
Thread Status:
Not open for further replies.