How can I setup a "dial 0 for operator" alias in 3CX 15.5?

Discussion in '3CX Phone System - General' started by SMRSMR, Oct 19, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMRSMR

    Joined:
    Oct 19, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I only saw the answers for the older version. Where can I do this in the latest one?

    Thanks!

    Shawn
     
  2. Saqqara

    Saqqara Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Messages:
    861
    Likes Received:
    126
  3. SMRSMR

    Joined:
    Oct 19, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Where is the SPIP setting? I can't find it inside the extension management for the 000 extension.?
     
  4. 12494

    12494 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    281
    Likes Received:
    22
    Edit Extension
    Option Tab
    Options Section
    SIP ID box
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    NickD_3CX likes this.
  5. rancho

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    2
    @Saqqara and @12494. Thanks for the info. The 3CX documentation and the training is SERIOUSLY LACKING in the documentation area. Seems I find more by searching the forums and doing Google searches than I can ever find in the 3CX docs.

    --
    Bob
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.