How do you change the # of digits of lines in the software?

Discussion in '3CX Phone System - General' started by sbutler, Mar 29, 2007.

  1. sbutler

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    How do you change the number of digits configuration that you configure during install? I don't want to reinstall the software. I have 4 digits right now. Is it possible to change it to 7 digits?

    Thanks,
    Butler.
     
  2. vanDivX

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Re: How do you change the # of digits of lines in the softwa

    when I was installing RC2 edition over previous version which had 3 digit extensions, it didn't allow me to change the number (the field was not active) which I supposed was because I chose to keep previous configuration, I went back to where you choose to keep or not and chose not but that choice was still greyed out, meaning even reinstall might not allow you to change the number

    vanDivX
     
  3. Costas3CX

    Costas3CX New Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    217
    Likes Received:
    0
    You can only change the number of digits during install/reinstall if you don't keep your settings. Options are only 3 or 4 or 5 digits
     
  4. sbutler

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    thanks all.
     
  5. bhavinvb

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Re: How do you change the # of digits of lines in the softwa

    Thanks for the Information, but i would like to know if i do a backup of the 3CX and after i reinstall, will it let me restore my configuration ?
     
  6. bardissi

    bardissi Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Re: How do you change the # of digits of lines in the softwa

    Yes but whatever extension digit length you had before is what will be restored.
     
  7. bardissi

    bardissi Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Re: How do you change the # of digits of lines in the softwa

    Yes but whatever extension digit length you had before is what will be restored.
     
  8. ian.watts

    ian.watts Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    538
    Likes Received:
    0
    Re: How do you change the # of digits of lines in the softwa

    .. unless you hack the crap out of the XML file before the restore.. but good luck with that.
    I suppose it "can" be done.. haven't personally tried. ;)
     

Share This Page