Solved How to change the profile status using dial codes

Discussion in '3CX Phone System - General' started by aslampa, Dec 10, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aslampa

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    I would like to know how to change the profile status using dial codes in V15 Phone system. In older version we have an option is *30 for available,*31 for away etc...This seems to outdated. Please advice
     
  2. andreasc

    Joined:
    May 19, 2014
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Hi there ,

    Is the same
    Check on your Management Console -> Settings -> Dial Code
    what you set for Change Profile Status option.If *3 is set
    *30 is Available Stratus
    *31 is Away Status .....
     
  3. aslampa

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    I did the same but *30 give enable caller ID and *31 Gives Disable Caller ID options
     
  4. andreasc

    Joined:
    May 19, 2014
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    what phone are you using ?
    if you dial *32 , *33 , *34 what is happening ?
     
  5. aslampa

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    It seems to be working when i re provision the phone
     
  6. andreasc

    Joined:
    May 19, 2014
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
Thread Status:
Not open for further replies.