Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Incoming calls rejected - build v6.1793

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Jirka, Sep 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jirka

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi there,

    can anybody help me I have tried to upgrade to v6.1793 and ever since that I have problem with incoming calls. See details in the log bellow.

    I have used same set up for this provider in older version and that worked perfectly .

    13:42:16.234 Call::Terminate [CM503008]: Call(1): Call is terminated
    13:42:16.234 CallCtrl::eek:nIncomingCall [CM502001]: Source info: From: 1; To: "778xxxxxxx"[sip:778xxxxxxx@209.17.160.129];tag=as2db36554[sip:604xxxxxxx@209.17.160.129:5060;rinstance=251823215d70ed0b]
    13:42:16.234 CallCtrl::eek:nIncomingCall [CM503013]: Call(1): Incoming call rejected, caller is unknown; msg=SipReq: INVITE 604xxxxxxx@209.17.160.129:5060 tid=65dd671f cseq=INVITE contact=778xxxxxxx@209.17.160.129 / 102 from(wire)


    Thanks a lot for your help Jirka.
     
  2. alexmallia

    alexmallia New Member
    3CX Support

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    This would require some detailed troubleshooting and thus to resolve this you need to contact our technical support (This requires commercial edition with support package).

    If you have a commercial edition, but no support package, you can purchase one here:

    https://erp.3cx.com/orderform/support.aspx

    regards
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. shahul

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I had similar problem went i upgraded from v5 to V6.

    Check the Source Identification >> Match Any fields

    This solved mine issue.
     
  4. Jirka

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    The problem solved, I have played around with Gateway / Provider Inbound Parameters and got it work. :p
     
Thread Status:
Not open for further replies.