Insert autom. a comma after URL

Discussion in '3CX Phone System - General' started by pat, Feb 12, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pat

    pat

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    i together

    i download yesterday the version 5.1 and install it.
    now after i login and try to configure something. after i click on a link (URL) it has always a comma "," behind the URL in the browser.
    So the Page can't load! i delete the comma behind the URL and the page runs ok.

    Do you know some Problems like this?

    Thanks for your Help.

    Pat
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. matthijsolislagers

    matthijsolislagers New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Hi Pat,

    I don't experience the same problem. I use Internet Explorer 7. Perhaps the problem is broweser related. What browser do you use?
     
  3. pat

    pat

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Hi matthijsolislagers

    I use the IE7. So i will test it withe the Firefox tonight.

    Pat
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. matthijsolislagers

    matthijsolislagers New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    That is the same as I use. So I think we should try to find a solution elsewhere.

    Did you do much configuration? Otherwise you could reinstall 3CX completely. It seems to me like a strange problem, maybe a Apache issue?
     
  5. matthijsolislagers

    matthijsolislagers New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    That is the same as I use. So I think we should try to find a solution elsewhere.

    Did you do much configuration? Otherwise you could reinstall 3CX completely. It seems to me like a strange problem, maybe a Apache issue?
     
  6. pat

    pat

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Hi,
    No. I has not config so much, still testing 8)

    I will re-install it and try again.

    i will tell you more tonight...

    pat
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. pat

    pat

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Hi,
    so i login now again, and all working fine :roll:
    i don't know why, perhaps the reboot....

    sorry, but thanks for your help!

    pat
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.