Intercom Dial Code missing

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Badgerdata, Feb 19, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Badgerdata

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I'm new to 3cx. Using free hosted pbx version.

    I am trying to place an intercom call to a Fanvil 4X phone by dialing *9 + Extn.

    Error I am getting is: "02/19/2018 7:21:06 AM - [Flow] Target endpoint for *9222 can not be built!"

    In other threads I read that there should be a dial code in for *9 but I don't see that listed with the other dial codes.
     
  2. mariosM_3CX

    mariosM_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 1, 2017
    Messages:
    401
    Likes Received:
    36
    Hello @Badgerdata

    You need to add the dial code then. Just go to Management Console >> Settings >> Dial Codes and add the dial code you want (*9 in this case) in the Paging field.
     
  3. Badgerdata

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks, that works!

    Is it possible to place an intercom call to a 3cx client?
     
  4. mariosM_3CX

    mariosM_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 1, 2017
    Messages:
    401
    Likes Received:
    36
    Yes sure, this is possible.
     
  5. Badgerdata

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    When I place an intercom call to an android 3cx client it rings the phone instead of going off-hook?
     
  6. mariosM_3CX

    mariosM_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 1, 2017
    Messages:
    401
    Likes Received:
    36
    Apologies for that, i meant with the windows 3cx client.
     
Thread Status:
Not open for further replies.