Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Is pickup per ext group implemented in V10?

Discussion in '3CX Phone System - General' started by pjr, Jul 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pjr

    pjr New Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Has this feature been implemented in V10?

    It was intimated that it would be by Nick Galea here

    http://3cx.ideascale.com/a/dtd/78629-9854

    This is NOT pickup code + ring group code which has always been present.

    Thanks

    Paul
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. nbailey

    nbailey Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    359
    Likes Received:
    0
    Hello,
    yes this is part of V10. When you have users in a group, say "Sales" if the option in Settings > General > global options > "Limit call pickup to calls recieved in there extension group". Then yes users will not pickup calls to extensions that are not in there group.

    Thanks,
    Nate
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. pjr

    pjr New Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Thanks for the quick response Nate. It would be handy if this info was in the admin manual too!

    Paul
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. eagle2

    eagle2 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    11
    You may need also to update to SP2.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. nbailey

    nbailey Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    359
    Likes Received:
    0
    only for Queues, other than that it is previously implemented.

    Thanks,
    Nate
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.