Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

license loading error

Discussion in '3CX Phone System - General' started by petruskeller, Oct 17, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. petruskeller

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have installed the 3cx phone system. I can seem to get it working. The message "license loading error" in server status. What am I doing wrong? Keller
     
  2. RobLloyd

    RobLloyd Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    481
    Likes Received:
    0
    Is this the free version or a paid one?

    Sometimes I get that on startup but then usually fixes itself a short time later.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. petruskeller

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Free

    Free version
     
  4. Mirzab

    Mirzab Member

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Free version does that since there is no Lic Key entered. Does not create any problems, ignore. Does not show after a Key is entered.
     
  5. petruskeller

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks, Keller
     
Thread Status:
Not open for further replies.