Licensing just turned on?

Discussion in 'CRM / Helpdesk / App Integration' started by SWSDEV, Oct 1, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SWSDEV

    SWSDEV Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Was the Free vs. licensed version functionality just turned on?

    In the middle of designing, I rebooted my machine and suddenly most of it is disabled and it wants a license key.

    Where have you put information about this? I need to keep moving on this so please let me know asap.

    Email me sq_swsdev.com
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. VAD_Support

    VAD_Support Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    690
    Likes Received:
    0
    The beta period expired on Sept 30th. You will have to activate the VAD in order to continue using the full functionality.
     
  3. SWSDEV

    SWSDEV Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Please tell me where to do that
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. VAD_Support

    VAD_Support Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    690
    Likes Received:
    0
    You need to purchase a VAD license. The final release will be very very soon, so you can activate that version.
     
  5. SWSDEV

    SWSDEV Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Yes I am ready to purchase one right now. Is the current one permanently locked then?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. VAD_Support

    VAD_Support Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    690
    Likes Received:
    0
Thread Status:
Not open for further replies.