Locked out of phone webinterface once provisioned by 3CX v12

Discussion in '3CX Phone System - General' started by JohnMitchell, Aug 11, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JohnMitchell

    Joined:
    Aug 11, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi All,
    I am a noob to 3CX and I have done a look in the forums to see my issue but to no avail.

    I have installed 3cx v12.5 ( free version )

    I have connected three phones and provisioned them.
    2 x SNOM 320 + 1 x SNOM 300

    Before provisioning the phones I was able to log in to the phone web interface.
    Now that the phones are provisioned I can not log in, I am asked for a username and password.
    I have entered blank 0000, admin 0000, user-id user-password, blank user-password,
    I am at a loss, I want to be able to set up keys to do BLF but if I cant get into the web GUID.

    I can reset and reporvision the phone but cant make any changes so 3CX knows the username and password. I could be missing something basic, I probably am so please be gental.

    regards
    John Mitchell
    Auckland, NZ
     
  2. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,732
    Likes Received:
    277
    Re: Locked out of phone webinterface once provisioned by 3CX

    Did you come across this?

    http://www.3cx.com/forums/credentials-for-snom-http-interface-38594.html
     
  3. JohnMitchell

    Joined:
    Aug 11, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Re: Locked out of phone webinterface once provisioned by 3CX

    Thank you very much for that, I had not seen that specific page but I have done that already.
    I have the password as 0000 which is the snom default, maybe I should change it to something else to see if that is the issue.

    John
     
  4. JohnMitchell

    Joined:
    Aug 11, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Re: Locked out of phone webinterface once provisioned by 3CX

    I have answered my own question, shame it took me about 10 hours.
    I had to change the password from 0000 to another password for the web.

    Cheers
    John
     
Thread Status:
Not open for further replies.