Losing incoming voice after 20 secs lines drops after 32 sec

Discussion in '3CX Phone System - General' started by isysman, Feb 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. isysman

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I am having an issue with my newly configured system. I am completely new to this application so bare with me. I have three numbers from Sipgate.co.uk and have been previously using them all without issue on my Cisco 7960G IP phone (for the last 3 years) I registered them with the 3CX system and all appeared to be good until I received my first call and exactly 20 seconds in I lose incoming audio although the line stays active for another 10 seconds and the other caller can still hear me and then the line goes dead.

    I removed two of the registered lines leaving just one line but the same thing still happens. I set the line up to ring at an extension number directly on my Cisco phone. So everything is working, I can dial out, receive calls, everything except the call drops after 32 secs. My Cisco phone does not have any sort of call time out facility, as I have been using the same phone fro the last 3 years directly with my VOIP provider.

    Also, can someone explain the DID purpose fully, why do I need this?

    ADDED LATER:
    I have just tested my line by making an outgoing call and the line does not drop at all, which seems odd to me? I left the call connected up to 1 minute and I still had voice going both ways. I'm sure this will help someone pinpoint my issue.
     
  2. isysman

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Ok seem to have figured this out myself, I added a DID and that seems to have sorted it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.