Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Management Console not always loading

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Eric Jan, Apr 13, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eric Jan

    Joined:
    Mar 5, 2018
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    I have a problem, that sometimes the Management Console is either not loading at all, or only loading partially.

    Attached are multiple screenshots that show the different possible states that might present itself to the user if he tries to open up the Console. Reloading without changing anything might lead to another appearance.

    This problem exists in Chrome an Firefox, haven't tried Edge so far. Reloading the Nginx Service does not help.

    It does not make a difference if I try to connect by (internal) FQDN or IP.

    The system is a Windows 8.1 Pro with 3CX Professional 15.5.10244.4
     

    Attached Files:

  2. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    7,430
    Likes Received:
    539
    Hello @Eric Jan

    Is there any A/V program running on the server that might be causing this? You can also hit the F12 button (on chrome) and see if there are any errors while loading the page.
    Also check if the management console service is running when you are facing this issue.
     
Thread Status:
Not open for further replies.