Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Message is only "Server Error"

Discussion in '3CX Phone System - General' started by kflorian, Oct 29, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kflorian

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Pristine install of Debian.

    Got through basic install with Pro license applied.

    Set a single SIP, looked literally looked away for a minute....Management Console was at login screen.

    Now unable to login. Only message is "server error."

    Can I install again without screwing up licensing.
     
  2. ian.watts

    ian.watts Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    532
    Likes Received:
    1
    I don't see starting over as a problem, if you feel that's needed.
    Maybe a restart will shore up the situation.
     
  3. eagle6

    Joined:
    Nov 17, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I get the same message when trying to login. Server Error but its been sporadic. Sometimes we can get in and sometime we can't. Rebooting doesn't seem to help. Also have only been able to get one Yealink T46G phone to provision after trying 30+ times. Running the linux version. This is not a stable version nothing but issues. We have done all the updates I would post the version but we can't login again.
     
  4. agp

    agp 3CX Team

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    151
    Likes Received:
    22
    Keep in mind that the linux version is still in BETA.

    Could you please run the following shell command:

    Code:
    service 3CXPhoneSystemMC01 status 
    and post the result.
     
  5. EasyComp Zeeland

    Joined:
    Nov 6, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    For me the same is happening: i tried to output the log info as described above, but its still not giving much information. even nothing use less. So lets use the command adding -1, uh oh?! Also it is not working quite well yet... :S

    So the only restore seems to back up every step you'll make, then re-do the installation using a backup file.. :lol: its almost a joke.. really! But im absolutely serious! :roll: [​IMG]
     
  6. nb

    nb Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    175
    Hi
    This problem is not caused because of instability. This can be a problem related to localization and culture settings.
    Can we get the locale used in these tests and the 3CX logs from /var/lib/3cxpbx/Instance1/Data/Logs

    Zip it up and send it to info@3cx.com attn "nickybrg forum Server error"

    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. nb

    nb Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    175
    Also can you launch chrome from another computer?
    It could be that the IP from where you launched the browser became blocked for some reason by the antihacking module.
    When you get server error can you try and access the management console from another machine? Do you also get server error from this machine? Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. nb

    nb Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    175
    Another possible cause is if you restarted the machine before the pbx configuration tool command line process is complete.
    If you restart before the cmd tool is complete, then it is like restarting windows whilst you are installing the software.

    If this happened, then uninstall and install again. if this did not happen, ignore this message.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. zosselp

    Joined:
    Nov 9, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I've had the same problem as described above. My IP was blocked because of too many failed logins :)
     
  10. nb

    nb Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    175
    We are going to make the message clearer. Sp4
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.