Message waiting tone

Discussion in '3CX Phone System - General' started by jmatson, Dec 28, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jmatson

    jmatson New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    i have a analog phone conencted to a 3102
    just today i am getting like a message waiting tone. if i connect the phone directly into the PTSN line it goes away. but connected to the 3102 i have that message waiting tone.
     
  2. jmatson

    jmatson New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    it's a problem with the Pap2 not the 3102
    Line one has the problem. if i configure line 2 with the same info it works
     
  3. KerryG

    KerryG Active Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    960
    Likes Received:
    0
    Delete your voicemail
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. jmatson

    jmatson New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    there is no voicemail

    i set it up on my wife's ext and my ext and does the same thing. but if i set it up on line 2 it works great
     
  5. KerryG

    KerryG Active Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    960
    Likes Received:
    0
    Thats odd, I havent seen it give false message waiting messages.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,878
    Likes Received:
    307
    I assume you are talking about stutter dialtone? Have you gone into the options and turned the ones for message waiting options off? In the SPA3102 and 2102 there is one each under the Line and the User tabs, haven't used the Pap2 but most Linksys device menus are similar. Look for MWI or "message waiting".
     
Thread Status:
Not open for further replies.