Implemented Multiple selections using Shift+Click in V15

Discussion in 'Ideas' started by Paul Omans, Jan 27, 2017.

Implemented Multiple selections using Shift+Click in V15 5 5 15votes
5/5, 15 votes

?

Do you want Shift-Click re-implemented in version 15?

  1. Yes

    32 vote(s)
    100.0%
  2. No

    0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Paul Omans

    Joined:
    Dec 2, 2016
    Messages:
    83
    Likes Received:
    28
    It is currently possible to Ctrl+Click to select extensions in version 15. However, it is not possible to Shift-Click to select multiple extensions for editing at the same time. Using Ctrl-Click to edit hundreds of extensions at once can be extremely tedious and time-consuming, and frustrating if one extension is missed while clicking. Shift-Click was possible in version 14, I'm asking that it be brought back as a feature in version 15. I would also like a reason why it was taken out of version 15.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    jlinds likes this.
  2. red45

    Joined:
    Nov 4, 2014
    Messages:
    57
    Likes Received:
    15
    There's always a handful of useful things inexplicably removed with every new release. Some are slowly added back over the months and years.
     
    KJM_Complea likes this.
  3. DSXDATA

    DSXDATA New Member

    Joined:
    Oct 20, 2015
    Messages:
    170
    Likes Received:
    59
    I was a bit surprised to note that this doesn't work in V15. Painful...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Paul Omans

    Joined:
    Dec 2, 2016
    Messages:
    83
    Likes Received:
    28
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Paul Omans

    Joined:
    Dec 2, 2016
    Messages:
    83
    Likes Received:
    28
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. dwarren

    Joined:
    Oct 24, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Please add this feature back in.
     
  7. Paul Omans

    Joined:
    Dec 2, 2016
    Messages:
    83
    Likes Received:
    28
    I agree. Please add Shift+Click back into V15, or at least tell us why it is not supported anymore.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    jlinds likes this.
  8. agp

    agp 3CX Team

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    134
    Likes Received:
    19
    This feature has been added in V15.5
     
    dcourtney and datamerge like this.
  9. Paul Omans

    Joined:
    Dec 2, 2016
    Messages:
    83
    Likes Received:
    28
    Thank you very much! This feature is much appreciated!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. GCollis

    Joined:
    Dec 11, 2014
    Messages:
    39
    Likes Received:
    6
    Just tested and it does not work?
     
  11. Paul Omans

    Joined:
    Dec 2, 2016
    Messages:
    83
    Likes Received:
    28
    It works in V15.5, have you installed the Beta?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    4,443
    Likes Received:
    282
    This has been implemented in V15.5
     
Thread Status:
Not open for further replies.