Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Music on hold - not working

Discussion in '3CX Phone System - General' started by coms, Aug 9, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. coms

    Joined:
    Jun 8, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi

    I have just completed a fresh installation of version 15. Everything seems to be working fine, however the hold music is not working. Instead of hold music, I keep hearing beeping noises. Similar to an engaged signal. I have tried using the standard and custom hold music - no changes. tried adding multiple wav files - no change.

    I have tried several things like changing the language of the prompt set from English to Uk and no change.

    I have uninstalled and reinstalled from backup.. same issue

    Any ideas what could be going wrong ? Anyone else experiencing these issues ?

    Cheers

    Foti
     
  2. coms

    Joined:
    Jun 8, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi Guys

    Support have provided a solution to this. I am using a Welltech PSTN gateway.

    Under SIP Trunks > Welltech > Option > Advanced

    Untick "Supports Reinvite" checkbox.

    This fixes the problem.

    Hope this helps anyone else having a similar issue.
     
Thread Status:
Not open for further replies.