New Web Management Console Issue

Discussion in '3CX Phone System - General' started by gschwab, Jun 24, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gschwab

    gschwab New Member

    Joined:
    Mar 21, 2012
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    3CX V12 w/ Latest SP running on
    Windows 7 64 bit 8 Gig ram

    Opening Web management console on a dell latitude E5530
    windows 7 64
    IE 11

    Installed the latest SP and everything works great but I just found an issue with the new Web Management Console. If I open the server activity log and click the Verbose button it kills Internet explorer, I get the message " Internet Explorer has Stopped Working" "Windows is searching for a solution to the problem". seems to create an endless loop, the only way out is to close Internet Explorer and start over.
    Might be just me but thought I would share.

    UPDATE: Works fine with Firefox! :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. pj3cx

    pj3cx Active Member

    Joined:
    Aug 1, 2013
    Messages:
    645
    Likes Received:
    1
    Could be the logs are heavy and just take time to load.
    You could set in Settings / Advanced / Logging level to Medium and tick Keep backup of log files for 3 days, so that it auto-cleans. Then restart services.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.