One way audio bridge mode

Discussion in '3CX Phone System - General' started by aesteve, Nov 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aesteve

    aesteve New Member

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Hi,

    we have two 3CX. One is version 7 an the other 8 version. The firewall test passed in both sites. The audio only works in one way trough the bridge. Calling through VoIP provider haven´t problems. The problem is calling extensions trough the bridge.

    Open ports in both sites 5060-5090 9000-9049 and 3478

    Any idea ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. LeonidasG

    LeonidasG Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    1,473
    Likes Received:
    94
    Hi there Steve,

    Unfortunately Version 8 and Version 8 Bridges / Tunnels are incompatible.
    We have made some Major changes in the Tunnel in Version 8 which makes it incompatible with Version 8.

    Both Machines have to be running the same Version of the PBX.
    We are releasing a new Updated Version of the PBX Today / Tomorrow Friday which also has some more Tunnel fixes.

    I would suggest waiting for a bit and downloading that one for BOTH PBX's.
    I'm afraid there is no way to get these 2 Tunnels working with each other i'm afraid.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. aesteve

    aesteve New Member

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Unfortunately Version 8 and Version 8 Bridges / Tunnels are incompatible.

    There´s a mistake, no ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. LeonidasG

    LeonidasG Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    1,473
    Likes Received:
    94
    Sorry i meant to say: Version 7 Bridges to Version 8.
    A small typo there, it seems i went Brain-dead there for a moment.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. aesteve

    aesteve New Member

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    hehe, ok, this monday we upgrade version 7 to version 8.

    I will send you feedback.

    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.