Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

outgoing call: being put on hold

Discussion in '3CX Phone System - General' started by k.ritter, May 15, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k.ritter

    Joined:
    May 15, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hello,

    I have a problem.

    When I call some external numbers (now occured with 2 numbers), I am being put on hold - even before it is connected.

    It is definitively a problem on our side because first of all it is our holding music and second of all other people have no problem connecting to this number.

    the person who is being called picks up the phone but cannot hear anything.

    I was comparing the log with the log of a working call and found this:

    the a=sendonly should be wrong but why is it doing that and how can I change it?

    Thank you for any help :)
     
  2. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    11,073
    Likes Received:
    323
    You haven't provided a lot of information...

    What type of set are you using? Is it the same as the others that have not yet had the problem?

    What version of 3CX are you using?

    Is this a new install?

    Has this happened on internal, or external calls, one type only? If external, what type of trunking are you using? Is there a second provider to route calls over to see if it occurs with them?

    At what point does this occur, just after dialling, after you are connected, etc. ?

    Have you tried swapping out your set?
     
  3. k.ritter

    Joined:
    May 15, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello leejor,

    thank you for your answer.

    I'm afraid I don't know what you mean by "set".

    It's the latest version of the 3cx softphone.

    It is not a new install. It was working perfectly fine and suddenly this problem occured.

    It only happens with 2 external numbers. Every other external number we dial is working fine.

    It happens directly aftr dialling i.e. before it is even connected.

    thanks again for your help.
     
Thread Status:
Not open for further replies.