Patton 4114 - lost tone groups etc when factory reset

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Pentangle, Mar 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pentangle

    Pentangle Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    I screwed up my config on my 4114 so I did a reset to factory defaults and then applied the config file from 3CX and now incoming calls just ring and ring, and outgoing calls can't be made.

    I traced it to the fact that the UK_Default tone group isn't a part of the factory defaults, and wasn't applied by the config file, so does anyone have a working UK 4114 that they can send me a full exported config from so I can bring mine back to life please??

    Also, a note to 3CX - would this be possible to have some FULL configs created by 3CX? so that in future all anyone needs to do is factory default the unit and then apply your config file? - I hate to think what would have happened if i'd been stuck in a computer room and had to perform this, and got what's essentially a dead 4114 as a result!!

    Cheers,
    Mike.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Resolve

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0

    Hi Mike,

    Drop me a PM with your email address and I'll forward you a copy....

    Tim
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.