Phone System Doesnt Work after Reboot

Discussion in '3CX Phone System - General' started by akaanc, Apr 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. akaanc

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I'm testing the trial now but after rebooting windows 8.1 phone system stopped working. I think it didn't start as a service. How can i fix that and make it work every time windows boots?
     
  2. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,357
    Likes Received:
    224
    It stops every time after a certain period?

    Have you tried a complete un-install and re-install?

    There may have been corruption, or a notification that you missed during installation.
     
  3. bardissi

    bardissi Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    318
    Likes Received:
    0
    Dont use windows desktop OS for 3CX. Stick to server 2008 / 2012
     
  4. akaanc

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I haven't tried reinstalling the software but i need to restart all services after each reboot. It cant connect to voip provider automatically.

    I guess it has some problems or its because a demo version im not sure. Im going to buy paid version if its a demo limitation or a bug..
     
  5. lneblett

    lneblett Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,061
    Likes Received:
    56
    There is no issue using WIN 7 Pro or WIn 8 (or 8.1) Pro. I have numerous installations installed and it is not a free or demo issue. Like Leejor indicated, I too suggest a re-installation.
     
  6. bardissi

    bardissi Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    318
    Likes Received:
    0
    Sure if you have a small subset of phones but once you try to scale it requires more work to make a transition from win 7/8 to server.
     
  7. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,357
    Likes Received:
    224
    You didn't mention which version of 8.1 you are using. That might have some bearing.
     
Thread Status:
Not open for further replies.