Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Polycom 550's and 601's Busy Lamps

Discussion in '3CX Phone System - General' started by minty, Jun 13, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. minty

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    We are currently checking out 3CX for the first time, looking at changing over from Asterisk.

    We run Polycom 550s and 601s on revision 3.1.3 and we can't get the busy lamps working properly. The phones register the extension fine and can make calls etc. In busy lamp entries, the extensions arelisted fine and show presence (buddy watch) as normal, indicating the other extensions are available..but if you make a call on a watched extension or take it offline the busy lamp does not fire red like it should.

    So it is like it registers the extension is there but is not being updated.

    Currently these phones are on the same network as the 3CX install so it is not a NAT issue. Also the 3CX box has its firewall down.

    Anyone else having trouble with this or know a fix??

    Thanks.
     
  2. archie

    archie Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    1,299
    Likes Received:
    0
    There's no fix yet. Polycom uses extension of "presence" event that we haven't implemented yet. We're considering to implement it for V8.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.