Problem Can't make video call even by Counter Path Bria V2.3

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Raja Adil, Oct 10, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Raja Adil

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I have to send video from one extention to other, There is no video suport in 3CX client 6.0.727.0. I want to know if 3cx supports video or not. I also contacted 3cxSupport few weeks back but still waiting for their reply. I found on 3cx forum that 3cx proxy supports video and someone written X-Lite/Bria is working fine for video call. I have used bria but unable to send video If someone has done it please tell me the what I need to do. Your help will be highly appreciated.

    Regards,

    Adil.
     
  2. Raja Adil

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Matt,

    Thanks for your reply, I have used the trail version of X-Lite 3.0. As soon as I click start button in order to start sending the cam to the called person it shows stop button and displays message sending video just for one second and comes back to original state. Could you please tell me which version of X-Lite you are using or suggest me if I am missing or doing any thing wrong.


    regards,

    Adil.
     
  3. etelecom

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0

    we have tested the same version built 53621, and both way audio and video communication is excellent , just send us complete details of the setup and PC configuration at both end, are two extensions are remote ? (not is same LAN)

    but we have tested on remote extension without any proxy or tunnel today and worked fine. so there could be minor change in setting required in x-lite for successful two way video
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. hpioteput

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Hi etelecom,

    Can you give me settings for x-lite?

    I trying x-lite: locally work fine, but remote extensions with x-lite have only 1-way sound.

    Thank you.
     
  5. KerryG

    KerryG Active Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    960
    Likes Received:
    0
    That is a network configuration issue, not a setting within 3CX or X-Lite.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.