Problems with TLS

Discussion in '3CX Phone System - General' started by OlegDenisishin, Oct 28, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. OlegDenisishin

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hello.

    I'm evaluating 3CX Phone System and 3CX Softphone for Windows. I'm trying to setup TLS but it doesn't work. I've followed instructions from http://www.3cx.com/blog/voip-howto/secure-sip/ but server reports in its log:

    21:39:10.406 Exception thrown from Transportprocess: SecurityException getDomainCert failed @ .\ssl\TlsConnection.cxx:87
    21:39:10.406 Don't have certificate for domain 192.168.0.100

    Details about server configuration:
    Windows Server 2003, 3CX Phone System 10

    Does anybody know how I can solve the problem?
     
  2. SY

    SY Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    2
    On PBX side, you need to install certificate signed by the CA which is installed on the phone side as a trusted one.
    The certificate should be issued for the domain (IP address) of the PBX.

    P.S. please don't duplicate your message.
    http://www.3cx.com/forums/forum-rules-read-to-get-answers-93.html
    http://www.3cx.com/forums/pravila-foruma-kak-sokratit-vremja-mezhdu-voprosom-i-otvetom-18715.html
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. melody0201

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0

    Hello All;
    I met the same problem.
    Even set up the certication in 3CX server side and restart the 3CX pbx system, this issue still exist.
    Need get some help?
     
Thread Status:
Not open for further replies.