Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Quintum & 3cx - "0" as the starting digit, I get an error me

Discussion in '3CX Phone System - General' started by MarkPearl, Oct 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MarkPearl

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi

    I have a Quintum AF200 that I have been trying to get to work with 3cx.

    I have got most of it workin.

    When I phone from my IP phone to any number, the system seems to be working correctly however when I dial a number with a "0" as the starting digit, I get an error message from my 3cx system saying "Address Incomplete".

    [CM503015]: Call(3): Attempt to reach <sip:0317654241@192.168.0.5> failed. Reason: Reason Unknown
    [CM503003]: Call(3): Call to sip:0317654241@192.168.0.6:5060 has failed; Cause: 484 Address Incomplete; from IP:192.168.0.6:5060

    I am trying to establish if this is a setting in 3cx that I need to change or something on the quintum device?

    Anyone have any ideas?
     
  2. Nick Galea

    Nick Galea Site Admin

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    1,972
    Likes Received:
    283
    The error you are getting is from the device, not from 3CX. We are just displaying the error.

    I really suggest using a supported gateway, so that you dont have to figure these things out...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.