Remote Extension on SPA504G

Discussion in 'Windows' started by jeffmcewan, Dec 9, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jeffmcewan

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I can't get my remote extension to connect. The 3CX soft phone connects fine. The SPA504G is setup the same as Kevin explains in the remote video. Packet size: .020, stun enabled, stun server: stun2.3cx.com (same as server), EXT 1 setup with public IP in proxy, user id, p/w, auth enabled, auth pin and resync time set to 300 seconds. The buttons light up and show the extension with a dial tone, but pressing any button gets a fast busy. The phone status shows either Registration State: Failed403 or Registration State: FailedNo Response.

    The firewall should be set correctly with 5060, 5090 and 9000-9049 forwarded using the correct protocols, plus the soft phone works.

    Any ideas?
     
  2. KerryG

    KerryG Active Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    960
    Likes Received:
    0
    Are you getting anything during registration in your server activity logs?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,355
    Likes Received:
    223
    I'm assuming you have this set at the 3CX end. What sort of router/firewall are you behind at the remote end? Is the phone set up to use DHCP or have you assigned it a static IP. If a static IP, double check your IP/ subnet/ gateway settings.
     
Thread Status:
Not open for further replies.