Ring Group, not "hunting".

Discussion in '3CX Phone System - General' started by shepp, Jul 11, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shepp

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Very simple system with 3 phones, all I'm trying to do is get all 3 to respond. Have set all extensions as ring group members, set ring strategy as ring all. Only the first one would ring incoming.

    Ideas?

    Side note, incoming calls get a busy signal first call, but can connect on second call.
     
  2. nbailey

    nbailey Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    359
    Likes Received:
    0
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #2 nbailey, Jul 11, 2011
    Last edited by a moderator: Feb 20, 2017
  3. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,366
    Likes Received:
    227
    Have a look at the 3CX server log during an incoming call.
     
  4. willow

    willow Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
    I suspect you have an issue with the phones not being registered or something like that.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. shepp

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Sorry for not responding, I resolved the problem later that night.
    I unchecked, saved, rechecked, saved the "Connect to Queue/Ring Group" and it started working. Oddest thing.
     
Thread Status:
Not open for further replies.