ring group version v3.1.2434 not possible

Discussion in '3CX Phone System - General' started by clavaud, Sep 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. clavaud

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    In free version v3.1.2434 the groups of calls are not possible. can you confirm it to me?
     
  2. 5qg4

    5qg4 Active Member

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    643
    Likes Received:
    0
    Do you mean the ring groups for PSTN numbers? If I'm not wrong, build 2434 still unable to create a ring group for PSTN numbers.

    I also wait for 3CX to deploy this feature.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. SY

    SY Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    2
    I don't believe you! :shock:
    What is not possible and/or what we should confirm :?:

    Regards
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. clavaud

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    It is possible to create groups of call
    on the free version v3.1.2434?
    Personally I do not arrive there.
     
  5. tab

    tab

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Extension group for incoming calls: yes, something else: no.
    :)

    tab
     
  6. Costas3CX

    Costas3CX New Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    217
    Likes Received:
    0
    clavaud you are confusing us. what is groups of call ? what is a group of call supposed to do? Do you mean ring groups? are you saying that in free version you cannot create a ring group? Did you create an extension first? You must have at least 1 extension before you can create a ring group.
     
  7. clavaud

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    I have already create groups of ringing with the version v3.0.1928 and that functions but with the version v3.1.2434 I do not arrive there.
    I have to test on Windows 2000 pro or xp pro
    same problem. Made the test you will see that that is not possible any more
     
  8. 3CXsupport

    3CXsupport New Member

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Hi clavaud,

    The mentioned feature has passed testing and I've just given it another look and I seem to be able to create ring groups in v3.1.2434 (FREE). Maybe you are experiencing a unique issue but can you please specify exactly what is going on ?

    Are you using a foreign language?
    Are you reaching the ring groups page at all ?
    Is there something particualr missing in the ring groups page ?
    or perhaps are you able to create the ring group but it doesn't work ?

    Please bear with us and spell out the issue as clearly as possible so we can confirm that all is well.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. clavaud

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    I have find the problem (i'm french).
    If you select the english langage for the GUI the creating ring group is ok (extension appear).
    But if you select french (maybe another langage) when you want to make ring group, the group will be created but extension not appear.
     
  10. 3CXsupport

    3CXsupport New Member

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Hi clavaud,

    I can confirm that this issue is reproducable. It's quite and odd situation but it is being looked into and should be repaired by the next build.

    In the mean time can you please create any desired ring groups with the interface set to a different language ?

    Thanks for pointing this out to us!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. clavaud

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    For the moment I work with the GUI English
     
Thread Status:
Not open for further replies.