Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Ringtone in middle of 3CX announcement

Discussion in '3CX Phone System - General' started by rmm, Oct 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rmm

    rmm

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    There’s not an easy way to explain this, but...

    On our Snom 320/360 v8.4.21 (but not 300 interestingly) when we’re listening to one of the automated 3CX v9 messages or doing an intercom page, we hear a ring tone in the middle e.g. logging out of the queue with *63 goes “This extension –ring-ring-the queue” or when you’re dialling into voicemail “Please enter pers-ring-ring-then press hash”...

    This has been happening for a few firmware versions (I’ve been upgrading to see if it goes away), so now I’m checking to see if anyone else on 3CX v9/Snom has the same issue.

    I’ve also noted that our Snoms get slower and slower as the day/week goes on in responding to 3CX key presses and connecting audio when a call is placed/answered. The does seem to be 3CX/Snom related as we’re still running another identity on the same phones and that seems fine. The only way around this is to reboot the phone and then it starts off fast again. We’re kind of rebooting in the mornings when we arrive at our desks... not ideal...

    Any ideas greatly appreciated. Thanks.
     
  2. RichardCrabb1

    RichardCrabb1 New Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Does this apply to version 8 as well?

    Have you done analysis using wire shark?
    I suggest that also you look for any settings to do with early media.
    Richard Crabb
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. rmm

    rmm

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Sorry it’s taken me a while to reply, Richard.
    I didn’t have this problem with v8, no. I’ve done analysis on Wireshark, but not sure what I’d be looking for in this voicemail ‘ring-ring’ instance.
    Early Media in the Snom settings?
    Thanks.
     
Thread Status:
Not open for further replies.