Root DN and AD/LDAP integration

Discussion in '3CX Phone System - General' started by jeinstei, Apr 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jeinstei

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Hey-

    I don't even care if someone doesn't know the answer, but my last 2 posts were completely unanswered. Anyone had any experience using non-root DN, such as "ou=one,ou=two,ou=root"? Currently, can you only type in the domain name?

    Best
     
  2. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    3,407
    Likes Received:
    274
    Is this for extension import?
    I did a partial - just to update existing extensions with cell
    Phone I think. But encountered no issues. All of my users are in folders not within the default users folder.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. jeinstei

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    This is a partial, and the root DN doesn't have the users. Being an SBS server, the users are in MyBusiness > MySomething > Users. Unlike a standard AD install, the users are farther down so it doesn't find anything using the domain as a root DN.

    So it just found the users immediately no problem? I wish the feature was documented a bit better. I'm glad to hear that it worked for someone else; my ldap browsers find the users no problem.
     
  4. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    3,407
    Likes Received:
    274
    We are on server 2003.
    I already had extensions with users via CSS import.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.