Silent Voicemails left by government agencies

Discussion in '3CX Phone System - General' started by ucsouth-sarah, Aug 17, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ucsouth-sarah

    Joined:
    Aug 17, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    We completed our first 3CX install last month, and by and large, the system works great and the customer is happy with it.

    However, this particular customer gets a lot of calls from United States government agencies (Social Security, VA, etc). When the receptionist transfers these calls to a user's voicemail, it always leaves a long silent message. This problem ONLY occurs with various government agencies.

    We are using a 16-call path standard version of 3CX connected to a Patton gateway.

    I'm still in the 'research' stage of this problem, but I am posting in the hopes that someone has run into this issue before and knows a quick way to fix it. Thanks!
     
  2. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    10,872
    Likes Received:
    304
    I remembered that something similar, involving government callers, came up previously... not certain that there was a resolution

    http://www.3cx.com/forums/q-voice-mail-the-first-5-to-10-seconds-got-cut-off-28685.html
     
  3. tsukraw

    tsukraw New Member

    Joined:
    Mar 9, 2012
    Messages:
    190
    Likes Received:
    7
    Are you very familiar with doing wireshark captures?
    I would be curious to see a wireshark capture from the 3CX system when the issue happens.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.