Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

SIP Trunk registration after SP1**KNOWN ISSUE

Discussion in '3CX Phone System - General' started by FBW, Jun 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FBW

    FBW New Member

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    FYI, after I installed SP1 all services came back up and phones registered normally.
    However SIP Trunks DID NOT. Had to Reregister them 1 by 1.
    Might be interesting for support to know if we're the only ones or not.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. nb

    nb Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    2,153
    Likes Received:
    174
    Re: SIP Trunk registration after SP1

    This happens rarely - there is some conflict in an registration procedure or a conflict between the registrations kept in persistent storage.

    You can either wait for 10 minutes and they will register automatically. If they don't it could be an interface issue and in reality they would be registered. Trunks suffer from this because they do not send a register request. Or restart the services again. It should resolve the problems.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.