Solved: 3CX Phone 5.0.14065.0

Discussion in '3CX Phone System - General' started by g2computer, Oct 4, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. g2computer

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I've noticed that if I add an entry to the BLF tool it works fine, BUT if I edit it through the SOFT KEYS function under account, it changes the settings from BLF to SPEED DIAL. From that point on, no matter what you do, it will ALWAYS be Speed Dial. Even if you change it back to BLF, it will not change.

    Can someone please confirm this behavior?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. LeonidasG

    LeonidasG Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    81
    Re: Possible BUG Report in 3CX Phone 5.0.14065.0

    You can only set BLF for specific accounts. You cannot go and create a BLF entry and set it for : "ALL" Accounts.
    You have the option to select for what option you want that BLF Button to be used for.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. g2computer

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Re: Possible BUG Report in 3CX Phone 5.0.14065.0

    That did the trick. Thanks. It would seem to be one of those things that would be set to restrict an entry that would not work. I also don't see a way to remove an entry. If I uncheck the box, it simply makes the entry unavailable, but does not remove it.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. LeonidasG

    LeonidasG Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    81
    Re: Possible BUG Report in 3CX Phone 5.0.14065.0

    You can't remove BLF Entries / buttons.

    As you will see in the phone's interface there's around 20 BLF buttons. Like a hardware phone, we do not give the user the option to remove BLF Buttons, but you can configure them to be ON or OFF by adding info or removing all the info in their dialog boxes.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. g2computer

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I think I'm looking for what you said; the ability to clear the information. I wasn't looking to literally remove the button, just the information in it.

    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.