[SOLVED]No RTP Packets were received....

Discussion in 'iOS' started by pat, Nov 7, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pat

    pat

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Hi

    Strange Problem inside LAN and Outside (with Tunnel!).
    When i want to call from iPhone App it rings at the other end, when i pickup the connection is hangup. In the log is see:

    No RTP Packets were received....

    When i want to make a call to the iPhone App, no ring, and the message: Unsupported Media Type

    all the same inside the LAN without Tunnel (same Subnet without Firewall), and also outside by Tunnel Connection.

    Calls between other Phones, also with Tunnel Connection, is working.

    Thanks for any help.

    pat

    Device Info
    -------------------------------------------------------
    Phone Model: [iPhone]
    Generation: [4G]
    Firmware Version: [4.3.3]
    Jailbreak: [YES]
    Cydia Installed: [YES]

    Issue Info
    -------------------------------------------------------
    Handset: [Phone]
    Contacts: [Local]
    Connection: [WiFi|3G]
    Server: [Internal]
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. pat

    pat

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Only Codec G711 activated.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.