Sort DIDs in Trunk

Discussion in 'Ideas' started by 0xDEADC0DE, Dec 1, 2017.

Sort DIDs in Trunk 5 5 6votes
5/5, 6 votes

  1. 0xDEADC0DE

    Joined:
    May 29, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    5
    It's not easy to find the created DIDs in the trunk settings.
    Everywhere where I can chose a DID, I get a sorted list.
    But inside the trunk, they are sorted by creation date which
    is not good. Please sort DIDs in trunk also.
     
  2. 12494

    12494 Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    298
    Likes Received:
    30
    In Windows I just do Ctrl-F on the page and type in a couple digits. Faster than scrolling through a hundred DIDs.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. 0xDEADC0DE

    Joined:
    May 29, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    5
    And how do you see if between the block xxx200 and xxx250 are numbers free?
    You can even create duplicate DIDs without an error.
     
  4. LtFrankDrebin

    Joined:
    Mar 17, 2018
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    I see this as a problem too!
    There's no sort order of the DIDs and thus no way to find contiguous blocks.
    Also having the possibility to add DIDs more than once does not make me feel comfortable.
    We have about 2000 numbers to handle so it would really be nice if this could be implemented.
     
  5. Phillip Horn

    Joined:
    Sep 1, 2017
    Messages:
    12
    Likes Received:
    3
    Yeah I agree. Maybe make a checkbox for the 'default DID' and sort the rest. 600 DID's is a lot to sort through for us, and I'm sure others have many more (although many may only have 10 or 20)