Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

The request was aborted: Could not create SSL/TLS secure channel

Discussion in 'Windows' started by 3CXusername, Apr 20, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 3CXusername

    3CXusername New Member

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    183
    Likes Received:
    16
    Server running: Pro v15.0.62928.5 (Windows Server 2008 x64 R2)
    Clients running: 15.0.62928.52 (all local) / WRSA A/V

    This was not an issues previously with v14 sp3 on same system. Since upgraded system to v15 sp5 clients receiving:

    [​IMG]


    Client log shows:
    [10.04.2017 12:32:38.144][1] Error event caught, Cannot send request: RequestChangeStatus, channel [ 61909621 at https://local.3cxserver.com/myphone/MPWebService.asmx ]
    [10.04.2017 12:32:38.149][1] System.Net.Http.HttpRequestException: An error occurred while sending the request. ---> System.Net.WebException: The request was aborted: Could not create SSL/TLS secure channel.
    at System.Net.HttpWebRequest.EndGetRequestStream(IAsyncResult asyncResult, TransportContext& context)
    at System.Net.Http.HttpClientHandler.GetRequestStreamCallback(IAsyncResult ar)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
    at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
    at MyPhoneClientChannelNet.Implementation.ClientChannelImpl.<doRequestAsync>d__57.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
    at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
    at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
    at MyPhoneClientChannelNet.Implementation.ClientChannelImpl.<RequestAsync

    I have reinstalled the clients from scratch and it comes up once/twice a day. All .nets are installed.

    Anyone run into this?

    Thanks in advance
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.