Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Timezone Not Right on Cisco 7940

Discussion in 'Windows' started by noddy184, Nov 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. noddy184

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Hi Again

    Another issue I have is the time not being correct. It is 3 hours behind the correct time, and the date layout is not in the Australian Format which is Day/Month/Year. I am located in the timezone of Brisbane, QLD, Australia. Which is apparently known as AEST, or GMT+10.

    Anyone able to help with my sipconfig.cnf? (attached)

    Something must be wrong in there.

    Thanks
    Noddy
     

    Attached Files:

  2. leejor

    leejor Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    11,129
    Likes Received:
    330
    Perhaps try using EAST, according to this...http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cuipph/7960g_7940g/sip/8_0/english/administration/guide/sipins80.html#wp1138441

    Click on time zone config examples, then scroll up a page or so.

    The time format might be in there somewhere too.
     
  3. noddy184

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Leejor, you're a legend. :D

    I changed the value to "AEST" and the clock is now showing the right time.

    The date format is still month/day/year instead of our aussie format of day/month/year, but i can live with that..
     
Thread Status:
Not open for further replies.