Unable to access 3cx site

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Corey Piazza, Jun 8, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Corey Piazza

    Joined:
    Jun 8, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm not sure if this is the place to post this, but we're having an odd situation here. We use 3cx services in our business but for some reason, we cannot access the 3cx website. One of my Systems Admin colleague's who set the server up believes that 3cx is blocking our external IP.

    Our Client Relations recently put in a ticket stating they can't access https://www.3cx.com/crm-integration/

    I noticed we can't access this site from any computer on our network. The only way we can access this is if we change the public IP from our primary ISP to our failover ISP on our router, which is why our systems admin guy thinks 3cx's site admin is blocking our IP? I called our primary ISP to see if it was something on their end but they said there's nothing on their end that could cause this...

    Any suggestions?
     
  2. StefanW

    StefanW Head of Customer Support and Training
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    1,199
    Likes Received:
    79
    Of course does 3CX auto blocks users with malicious connections to 3CX.
    You may contact our webmaster team regarding this. Mail in PM
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. pact

    pact New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    171
    Likes Received:
    31
    Hi Corey,

    We also noticed the webhost for www.3cx.com was down around 30 minutes ago, it has resumed operation for us.

    I also checked with external service providers and confirmed it was down in more than one location.

    There appears to have been a blip in the matrix :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. StefanW

    StefanW Head of Customer Support and Training
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    1,199
    Likes Received:
    79
    the blip was an upgrade of the SSD subsystem ;-)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. agp

    agp 3CX Team

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    134
    Likes Received:
    19
    As StefanW said there was an SSD upgrade in progress but that lasted only for a few minutes. I believe it is unrelated to Corey's issue.

    PM Sent.
     
Thread Status:
Not open for further replies.