Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Unable to make outbound calls on new 3CX 6.0 install

Discussion in '3CX Phone System - General' started by dbarney, Jul 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dbarney

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I am trying out 3CX, and have configured my Polycom to my 3CX PBX. It shows in 3CX as online (green light). I have also setup InPhoneX as my SIP Provider for outbound calls, which also shows as successfully registering.

    I have created 2 outbound rules, (one with a dial extension of 9, the other with none). No matter what I do, no outbound call works.
    I have not configured inbound, as InPhoneX has yet to setup my DID.

    Here is what the server logs show:

    It then says the call was terminated.

    I am attempting to call my cell phone, and I just get a busy tone.

    Any suggestions? I hope I gave enough information to help narrow the problem down.

    Thanks!
     
  2. Henk

    Henk Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    If your VoIP is not configured as yet, what are you planning to use for outbound calls?

    PSTN?
    VoIP?

    You do not need DID, if you have a VoIP provider.

    H.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. dbarney

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    I stated I set up a SIP Prover InPhoneX. They are who outbound calls go through.
     
  4. dbarney

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Anyone have an idea as to what might be wrong? I am at a loss here...

    Thanks.
     
  5. dbarney

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    I figured it out. After testing the 3cx Voip Client, I found that it was working fine. Furhter testing, found that i missed a number in my server ip of the polycom phone.
     
  6. justin

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Whoops :p
     
Thread Status:
Not open for further replies.