V1.0.23 - inter office contacts on iphone

Discussion in 'iOS' started by jonnybluehat, Apr 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jonnybluehat

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    hi all,

    just installed the iphone app and im looking for a way to add contacts for the inter office.

    ex
    ext 3003

    dialing the ext works fine but when i tried to add new numbers to the iphone contact list it would separate it as 300-3 and instantly hang up on me

    am i missing a button some where ?
     
  2. StefanW

    StefanW Head of Customer Support and Training
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    89
    Re: inter office contacts on iphone

    no this does apple based on your country the formating.
    Open the normal apple contact book and you will see the same behaviour.

    issue i dont under stand we strip in the background all () and - in numbers for you.
    can you send me the log from the server activity log in the 3CX it self when u are in verbose logs.

    thx
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. StefanW

    StefanW Head of Customer Support and Training
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    89
    Re: inter office contacts on iphone

    i just checked it out with my version (1.0.23 in the app store) and the - was stripped
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. jonnybluehat

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i may not have explained it right

    what im lookin for is to have a contact list for my inter office extensions on 3cx

    if i manually type in the 4 digit extension the phone rings no problem
    if i add 3003 to a users contact and try to dial from there i get a fast busy signal.

    i dont have this problem on the android app just iphone
    its a apple 4 current software build no j/b
     
  5. StefanW

    StefanW Head of Customer Support and Training
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    89
    Re: if i add 3003 to a users contact
    Where is that i can not follow you
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.