V11 - Call Costs

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Watchthefield, May 16, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Watchthefield

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hello All,

    I'm hoping someone can guide me in figuring out how to show the "Call Costs by Extension Group" in the Call Reporter, I've tried to make several outbound calls testing out the billing settings but the Call reporter log when set to the extension group I wish to view the billing for remains empty and I cannot select the button "Show Report".

    Anyone know of a setting I may have missed.

    Currently set extension 100 to Extension Group "Test", and made outbound call adhering to the UK billing prefix.

    Is this option disabled in the BETA? Please advise.

    All the best

    Paul
     
  2. paul.hadley

    paul.hadley New Member

    Joined:
    Aug 24, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    I don't see any were in the reports to select "extension groups". The only way I can see this being achieved is to separate the extension groups into a range of numbers such as -:

    Group (1) 100 - 109

    Group (2) 110 - 119

    Group (3) 120 - 129

    Then in the call reports you can go " Call Statistic Reports" - "Call Logs" - and in the source select "number starts with". Entering "10" here would only show Group (1) entering "11" would show Group (2) etc.
     
  3. Watchthefield

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi thanks for the reply,

    The "Call Costs by Extension Group" option is under the "Call Centre Statistics Report" list, which I think is a little strange, I assume that as it's under there it's only available in certain licenses. However, it just seems to be disabled.

    Any clues.
     
  4. paul.hadley

    paul.hadley New Member

    Joined:
    Aug 24, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    No, just looked at a free and licensed version and they both seem to be disabled and as you say, a strange place to find the report, does seem like a "call centre" report.
     
  5. danhriscanu

    danhriscanu New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Hi,

    That report is disabled in DEMO version. It's only available on PRO and ENT licenses. For testing purpose you can take "WebCallReporter.txt" attached to this reply, rename it in "WebCallReporter.dll", and paste it over the existing one in C:\ProgramData\3CX\Data\Http\Interface\WebCallReporter\bin
    Clear the .NET cache from C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\Temporary ASP.NET Files.
    Restart all services and it should work.
     

    Attached Files:

    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Thread Status:
Not open for further replies.