Vitelity Configuration Question

Discussion in '3CX Phone System - General' started by running, Oct 17, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. running

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Running V11 SP1, trying Vitelity now that Callcentric has died, I've usually left PBX Delivers Audio option unchecked for Callcentric however the Vitelity template has it checked off. Do we need that setting on for Vitelity? Just want to make sure I have proper settings.
     
  2. SY

    SY Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    2
    Please pay attention that if "Supports re-Invites" is not set, "PBX delivers audio" doesn't matter.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. running

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0

    Thanks for quick response! I will remember.
     
  4. mixig

    mixig Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    519
    Likes Received:
    11
    Also, there is a video from vitelity how to create SIP trunk with 3cx
    http://www.vitelity.com/blog/2012/08/configuring-3cx-with-vitelity-sip-trunks/
     
  5. SY

    SY Well-Known Member
    3CX Support

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,825
    Likes Received:
    2
    ... and http://www.3cx.com/blog/docs/media-server/
    which explains how those settings work...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. running

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0

    Again thank you.

    Also another quick question, as far as STUN is concerned, can i disable it if I use dynamic DNS? I have attached screen shot of my config.

    Blacked out has our dynamic URL not an IP address.
     

    Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.