Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Voip.ms sub-accounts and the underscore "_" character

Discussion in '3CX Phone System - General' started by SRV369, Apr 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SRV369

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I'm trying to create sub-accounts with voip.ms, so as to not have to create multiple separate accounts. 3CX however, under "external number" on voip provider configuration tells me that the underscore "_" is an invalid character. Anyone that can help, it would be really appreciated.

    Thanks!
     
  2. futures

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I am having the same problem with my 3cx setup as well, Have anybody have answer yet ?
     
  3. Garys

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I recently added a VoIP.ms account to my system. The external number field does not need to be your exact account id as far as I can tell, I left out the underscore and it works fine for me. The Authentication ID field accepts the "_" character so I entered my full VoIP.ms account ID with underscore in there.

    I haven't noticed any issues receiving or sending out calls on that sub account.
     
Thread Status:
Not open for further replies.