Webpage will not go "back" to search results?

Discussion in '3CX Phone System - General' started by fjkeith, Sep 21, 2007.

  1. fjkeith

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    I'm having some browsing frustation using the Forum pages.

    When I just dive into a forum and read various posts, the "Back" button (IE7) works fine to bring me back to the list of postings.

    But, when I do a search, and then click around on the various search results, everytime I try to go "back" to the list of results, I get an error that says the webpage has expired, and I must refresh.

    So, to get back to the search results listing, I have to hit Back, then refresh, then Retry on the pop-up that asks for confirmation of the refresh.

    Anybody else experience this frustration?

    thanks!
    Joe
     
  2. Mirzab

    Mirzab Member

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    I have not encountered that problem but I do use Firefox, may be the reason :eek: . I will update to IE7 soon and try.
     
  3. Costas3CX

    Costas3CX New Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    217
    Likes Received:
    0
    I agree with both of you, it happens to me in IE7 but not in firefox

    Regards
     
  4. fjkeith

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Nice to know that if I'm going crazy, this is not why :eek:

    Does 3CX have plans to tweak the website to address this inconvenience?

    thanks!
     

Share This Page