Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Xnet New Zealand

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Mogwat, Sep 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mogwat

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi
    Has anyone got this working with xnet in New Zealand? I keep getting a 404 authentication error and they say I'm trying to register with the wrong username or password...but it's not like you get a huge choice where to put these in and I've tried all the different Combinations to be on the safe side.
    Thanks
     
  2. LeonidasG

    LeonidasG Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    118
    I've sent you a PM
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. scottiamit

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Any info on this at all? Would love to get it going without having to use asterisk in a virtual machine. Thanks.
     
  4. albert_gouws

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi, I would be very interested on information about this. Has anyone sorted our 3cx with xnet yet?

    Regards,
    Albert
     
Thread Status:
Not open for further replies.