Dismiss Notice
We would like to remind you that we’re updating our login process for all 3CX forums whereby you will be able to login with the same credentials you use for the Partner or Customer Portal. Click here to read more.

Solved Yealink BLF Not Working

Discussion in '3CX Phone System - General' started by Rod Bacon, Feb 3, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rod Bacon

    Joined:
    Dec 22, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Hello. We are trialling 3CX at the moment, with a view to deployment later this year. I'm running V15 and am testing several models of Yealink Phones (T42/46/68), which are running the latest 3CX-released firmware in each case (there is a newer version on the Yealink site, but that breaks things horribly), as per below;

    SIP-T46G - 28.80.0.130
    SIP-T42G - 29.80.0.130
    SIP-T48G - 35.80.0.130

    I'm running a slightly modified template (to fix timezone problem) based off the latest original template.

    No matter what I do, I can't get the BLF LED's to work on the handsets. Status in the softphone is perfect, so I know that all notifications are working correctly at the PBX level, but not on the handsets.

    Does anyone have any ideas as to what I should be checking, please?
     
  2. YiannisH_3CX

    YiannisH_3CX Support Team
    Staff Member 3CX Support

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    7,783
    Likes Received:
    561
  3. Rod Bacon

    Joined:
    Dec 22, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Thanks. I can't believe I missed that!
     
Thread Status:
Not open for further replies.